Wachol Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Witam. Dopiero w zasadzie chciałem trochę bardziej na poważnie rozpocząć zabawę w asg. Mam w związku z tym pytanie. Co uważacie na temat tej repliki http://www.serwis-asg.pl/product_info.php?...;products_id=96 Czy warta jest tych pieniędzy ? Jako, że jestem początkującym nie znam się dokładnie na upgradzie który został tam przeprowadzony stąd kieruje to pytanie do was. Czy jest to replika dobra i warta swojej ceny. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
blackmaze Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Poczytaj na forum, o tej replice jest dużo. Sama w sobie podobno bardzo dobra na początek, tylko nie wiem co sądzić o wymienionych częściach "eagle" :P to już musi się ktoś inny wypowiedzieć ;) Ale replika w wersji stockowej bardzo polecana, jedyne co się wymienia to gumka HU i lufa precyzyjna, przez to kulki są lepiej podkręcane i lufa precyzyjna daje lepsze skupienie ;) Pozdrawiam blackmaze Quote Link to post Share on other sites
ravon Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Nie wiem jak ty ale ja bym nie zaplacil za G36C JG 550zl... poszukaj na zbrojownia.com.pl gdzie kupisz replike za 399zl + wymiana gumki hopup lub ewentualnie na taiwangun.com gdzie replika stoi teraz za 369zl Quote Link to post Share on other sites
blackmaze Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Nie wiem jak ty ale ja bym nie zaplacil za G36C JG 550zl... poszukaj na zbrojownia.com.pl gdzie kupisz replike za 399zl + wymiana gumki hopup lub ewentualnie na taiwangun.com gdzie replika stoi teraz za 369zl fakt ;) 360 fps jest wystarczające na początek. Pozdrawiam blackmaze Quote Link to post Share on other sites
Wachol Posted September 12, 2009 Author Report Share Posted September 12, 2009 (edited) Dzięki wielkie za opinie. Temat do usunięcia. Edited September 12, 2009 by Wachol Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts