Sledziu_w Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) Piszę bo mam konkretny problem: ostatnio podczas manewrów mój kałach CM.039U nagle zaczął się 'dusić' i wypluwać po 2-3 kulki, które krótko po wylocie z lufy zawijają w dół. Co może być tego przyczyną i jak temu ew. zaradzić? pytanie numer 2: Czy w 'nieruszanym' GB cymy v.3 mogę bez przeszkód zainstalować wzmocnioną listwę dosyłacza (np. z Guardera) ? http://www.taiwangun.com/shop,show,1587 Edited September 15, 2009 by Sledziu_w Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) Zacinki kulek w lufie - zmień kulki, wyczyść lufę, daj HU na zero. Grzebał ktoś przy zespole lufy/komory? Zmieniałeś gumkę może/lufę/cokolwiek? A po cóżesz zmieniać popychacz/listwę dosyłacza/tappet plate/jak sobie tam chcesz? Stary się "popsół"? Edited September 15, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Sledziu_w Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 nie, nic nie zostało zmieniane, a po wyczyszczeniu lufy i zmianom ustawień hop-up'u dalej ten sam problem. tak... stary się 'popsuł' ;] złamał się ten plastik (środkowy uchwyt), który 'trzymał' sprężynkę... Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 tak... stary się 'popsuł' ;] złamał się ten plastik (środkowy uchwyt), który 'trzymał' sprężynkę... No to jak w ogóle replika strzela? W sumie może i tak, ale dziwne troszkę. No nic, to wymień popychacz i wsio. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts