kurbaszy Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Witam. Mama tą replikę aks74 Dboy Rk-02. Chciałbym w niej wymienić sprężynę na mocniejszą z tym żeby mi stokowy silnik ją uciągnął. Jaką byście mi polecili? Link to post Share on other sites
Ricardo Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Zakładanie dwóch tematów nic ci nie da, a możesz jedynie kłopotów sobie narobić :???: Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted September 23, 2009 Report Share Posted September 23, 2009 Max sprężynę polecił bym M130, zębatki spokojnie to zniosą, jednak tłok przyda się wymienić, jeśli Ciebie nie stać na lepsze części, możesz wziąć najtańszy tłok elementa z kilkoma zębami stalowymi, na taiwangun jest bodajże po 39zł, do tego sprężyna M130 Guardera, nie ukrywam że jesli chcesz mieć większą szybkostrzelność, trzeba będzie podejść z mosfetem, wymiana gumki na silikon guardera który przy tej mocy ładnie się sposuję też nie będzie złym pomysłem. Tak sie zamkniesz w ok. 140zł ale dzieki tej sumie Twój karabin będzie mógł strzelać bezawaryjnie o ile nie będzie rąbał serii po 100 kulek. Gdybyś miał jakieś pytania, pisz do mnie PW, takich tematów jest trochę już na forum. Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted September 24, 2009 Author Report Share Posted September 24, 2009 Marcinie dzięki za odpowiedź. Właśnie takiej, konkretnej odpowiedzi oczekiwałem. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 To zamykamy? Jakby co, mogę otworzyć, ale pisać na PW. Podanie w trzech egzemplarzach, załącznik z górnej półki w sklepie i załatwione ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts