AnR Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Szukam jakiś ładownic na magi na 1911. Fajnie by było, żeby ich cena nie zwaliła mnie z nóg. Oczywiście na molle, kolor CB. :> Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Do jakiego rodzaju działań? Miękkie czy twarde? Otwarte czy z pełną klapę? Bo wybór jest naprawdę spory - dobre kieszenie robi TT, Eagle, Paraclete, G-code, wszystko zależnie od potrzeb... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 (edited) Najchętniej twarde. Jak już miękkie to z możliwością wypięcia klapy. Pozdrawiam serdecznie, AnR. edit: Coś takiego sobie znalazłem, ale nie mam pojęcia czy magi WE podejdą. http://www.sklep.cushima.com/GCODE_podwojn...nkow_p1035.html Edited September 27, 2009 by Catch22 Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 No jak wybierzesz wersję do .45 to powinny siedzieć. Ale na opo wybrałbym to: http://www.sklep.cushima.com/Pokrowiec_na_...ojny_p1204.html Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Kurde AnR te ładownice będą droższe niż całą Twoja kamizelka! :-F Jesteś tego pewien? Pozdrawiam serdecznie, Majkel86. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Nie będa bo ma camelbaka oryginalnego Pozdrawiam serdecznie, Jaeger Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 27, 2009 Author Report Share Posted September 27, 2009 Znalazłem sobie już takie tanie, co by wstydu nie było. Poza tym moja kamizelka kosztowała więcej niż 100, bo aż 150. Więc sie nie czepiaj. ;) Pozdrawiam serdecznie, AnR. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts