Zajec Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Mam pytanie do zaawansowanych technicznie kolegów. W moim M4 poszły bolce trzymające szynę RIS do której standardowo jest montowana rączka transportowa. Naprawa jest niewykonalna (zbyt mała powierzchnia klejenia, zbyt duże obciążenie na ten fragment body), w związku z tym muszę wymienić body, ale w zalewie nowości (przynajmniej dla mnie) nie jestem w stanie rozeznać się, które body będzie kompatybilne z moim sprzętem. Na zakup oryginalnego metal body kasiorrry raczej brak, dlatego szukam czegoś tańszego HELP! Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Skup się bardzo mocno, napisz jeszcze raz co się stało bo oderwanie szyny ris to nie problem. Urwaniu frontu to jest problem a o jakich ty "bolcach" piszesz mogę się tylko domyślać. Najlepiej zrób zdjęcie i na bank coś poradzimy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts