Ummra Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 Witam mam pytanie organizatorów zlotu "GWNh" Mam takie pytanie...Sprawa jest nastepująca... :? Na poczatku wrzesnia zamówiłem w FA AEG-a,(chciałem zdążyć na zlot :!: :!: :!: )Lecz po licznych telefonach zostałem poinformowany że tak owy model SG 550 nie zostanie ściągniety,i moje plany prysły :( Lecz tu nagle ni z tąd ni zowąt wczoraj FA dzwoni do mnie i mówi że jesli zechce moge miec go już jutro.A ja Heppy :D co do AEG-a. Niestety nie co do zlotu :? Wiec mam pytanie czy byłaby jakakolwiek mozliwość zapisania i dostania sie jeszcze na V zlot "GWNh"Orle Gniazdo 2002" wiem że wyjątków niema...zrozumie Pozdrawiam Ummra :wink: Link to post Share on other sites
The_PiotREX Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 Przeczytaj info dot. rozpatrywania zazalen i odwolan: http://forum.wmasg.com/viewtopic.php?t=759 Link to post Share on other sites
Wit Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 Myślę, że w tak wyjątkowej sytuacji nie zrobimy żadnego problemu, bys w Zlocie uczestniczył. Link to post Share on other sites
Ummra Posted October 4, 2002 Author Report Share Posted October 4, 2002 Wielkie dzięki Wit :D :D :D :D Powiedz tylko co mam zrobić gdzie formulasz wysyłać gdzie płacić wpisowe itp... Czy wszystko tak jak normalnie... Wpisowe na to samo konto ? Zgłoszenie na ten sam email? i do kiedy musze sie wyrobić...? Dzieki za wszystko Pozdrawiam Ummra :wink: Link to post Share on other sites
Wit Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 Wszystko normalnie. Formularz wyslij jeszcze dziś, a wpisowe możesz jutro wpłacić w banku Link to post Share on other sites
Ummra Posted October 5, 2002 Author Report Share Posted October 5, 2002 Dobra dzięki Wit, formularz wysłałem dopiero dzis na adres v_zlot@o2.pl A wpisowe przeleje na poczcie bo do banku juz dziś nie zdąże :( Pozdrawiam Ummra :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts