Regdorn Posted January 29, 2003 Report Share Posted January 29, 2003 OK OK 8) Sorry, moja nieuwaga. Link to post Share on other sites
Guest LooK OuT! Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 A ja mam pytanie "A jak to wygladalo do tej pory"?? Pytam sie o duze Zloty jak np. ten w Kraku 2002 czy ostatni, organizowany przez GWNh... Chyba nie bylo jakis surowych ograniczen co do spozywania piw itp, poza tym taka dyskusja mogla byc meic miejsce, gdyby ktorys z nas na zlocie zaczal strzelac do kolegow, a takiej sytuacji nie mielismy. Jasne, lepiej dmuchac na zimne, ale nie bawmy sie w ksiezy i biskupow. Zrobiliscie z tego tematu kolejny sobór, a nie konstruktywna dyskusje... Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Wszystko z umiarem. Skonczysz strzelanie, idziesz zjesc, odpoczac, jakies ognisko tudziez grill, mozesz wypic jaka zwykly czlowiek. Ja tam nie widze problemu. Czasy prohibicji nastaly czy co ? Uwazam ze watek mozna zamknac, obraza on bowiem kuluture osob na forum. Nie uwazam ze Maniacy to banda buszmenow czychajacych tylko na okazje zeby wypic i sprac kogos po pysku. Temat jest juz mocno nieaktualny. Proponuje nie powracac do niego. Zwlaszcza ze nic sie nie stalo. Ps.Jako wspolorganizator majowego konwentu powiem tylko, ze w razie rozroby na wszelki wypadek dokonalismy pewnych zabezpieczen. Co prawdopodobnie sie nie stanie z uwagi na wysoka kulture Maniakow. Link to post Share on other sites
Recommended Posts