Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest LooK OuT!

A ja mam pytanie "A jak to wygladalo do tej pory"?? Pytam sie o duze Zloty jak np. ten w Kraku 2002 czy ostatni, organizowany przez GWNh... Chyba nie bylo jakis surowych ograniczen co do spozywania piw itp, poza tym taka dyskusja mogla byc meic miejsce, gdyby ktorys z nas na zlocie zaczal strzelac do kolegow, a takiej sytuacji nie mielismy. Jasne, lepiej dmuchac na zimne, ale nie bawmy sie w ksiezy i biskupow. Zrobiliscie z tego tematu kolejny sobór, a nie konstruktywna dyskusje...

Wszystko z umiarem. Skonczysz strzelanie, idziesz zjesc, odpoczac, jakies ognisko tudziez grill, mozesz wypic jaka zwykly czlowiek. Ja tam nie widze problemu. Czasy prohibicji nastaly czy co ? Uwazam ze watek mozna zamknac, obraza on bowiem kuluture osob na forum. Nie uwazam ze Maniacy to banda buszmenow czychajacych tylko na okazje zeby wypic i sprac kogos po pysku. Temat jest juz mocno nieaktualny. Proponuje nie powracac do niego. Zwlaszcza ze nic sie nie stalo.

Ps.Jako wspolorganizator majowego konwentu powiem tylko, ze w razie rozroby na wszelki wypadek dokonalismy pewnych zabezpieczen. Co prawdopodobnie sie nie stanie z uwagi na wysoka kulture Maniakow.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...