Przemo98 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Witam wszystkich, niedawno zakupiłem replikę P&J4a1 kiedy pare razy zacząłem otwierać i zamykać komorę wyrzutu łusek, to wkońcu kolejny raz chciałem ją otworzyć ją aby wyregulować hop-up nie chciała się otworzyć co się dzieje? POMOCY! Quote Link to post Share on other sites
wiewior05 Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 (edited) Czy rączka przeładowania jest z wysunięta? Jeśli tak to masz kilka możliwości najprostsza - z lufą skierowaną do dołu wysuwasz rączke na maksa i i ją wypuszczasz z ręki bardziej inwazyjna-możesz zostawić drobne rysy-- bierzesz coś długiego... i METALOWEGO :lol: (grubsza igła) i podważasz nieposłuszną klapkę trzecia opcja - dla fanów Adama Słodowego:) rozkręcasz całe body by po prostu nacisnąć na mały rygielek przy 'dust coverze' ah jak to kozacko brzmi 8) Edited October 17, 2009 by wiewior05 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Witam wszystkich, niedawno zakupiłem replikę P&J4a1 kiedy pare razy zacząłem otwierać i zamykać komorę wyrzutu łusek, to wkońcu kolejny raz chciałem ją otworzyć ją aby wyregulować hop-up nie chciała się otworzyć co się dzieje? POMOCY! Zepsuła się ta replika tak, że tylko na śmietnik nadaje, powinieneś ją złożyć w ofierze Wodanowi. Quote Link to post Share on other sites
Przemo98 Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 ok dzięki, jeszcze jedno pytanie czy jeśli pujdę do sklepu w którym kupiłem tą replikę to czy będą mogli mi ją naprawić? Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 [ironia]pewnie nie[/ironia] Oczywiście, że Ci zrobią. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts