arcy_ksiaze Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Hej. Parę dni temu wpadł mi w rączki komplet ocieplacza ćwiczebnego (bluza + spodnie). Czy moglibyście wypowiedzieć się na temat tego ubranka? Bardzo ciekawi mnie jak zachowa się, OWE wdzianko przy dość intensywnym użytkowaniu. Ja póki co mam to parę dni, i jedyne co mogę stwierdzić to to, że bluza nie przepuszcza wiatru, a spodnie spełniają doskonale rolę jako "dresowych po domu". Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji. Edited October 19, 2009 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Mam takowy, użytkuje go już niecały rok. W wyprawach górskich polar sprawdza się do temp. +10c. poniżej zakładam gore i grzeje nieźle. Oprócz zastosowań górskich służy mi jako typowy polar na miasto w chłodniejsze dni. Spodnie jak użytkuje na takiej zasadzie jak Ty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts