malacz Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Interesuje mnie, który z tych AK przeważa pod konkretnymi względami: - awaryjność - wygląd zew. i spasowanie części - kultura pracy GB - zasięg skuteczny - możliwość tuningu w miarę małym nakładem finansowym Ogólnie dużo było już napisane na temat kałaszy cymy i boyia, ale nadal nie jestem w stanie podjąć decyzji, który z nich jest lepszy. Według ludzi zajmujących się serwisowaniem AEGów wynika, że Boyi ma lepsze części wew. jaki i nieco lepiej prezentuje się od Cymy jednak mimo wszystko jest bardziej awaryjny. Czekam na obiektywne informacje, a nie jakieś bzdury typu "ja mam cyme szczela daleko i celnie, boyi to syyyyyf". Quote Link to post Share on other sites
Qaczeek Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=61049&st=0 Quote Link to post Share on other sites
malacz Posted October 18, 2009 Author Report Share Posted October 18, 2009 Czytałem ten temat jak i masę innych o ak boyia i cymy, a nadal nie jestem przekonany. Właśnie dlatego założyłem własny temat, także odsyłanie mnie do tego co już przeczytałem do niczego nie prowadzi. Quote Link to post Share on other sites
Jinrei Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Wydaje mi się, że zdania w tym temacie raczej będą podzielone...:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts