Ad4m Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Witam. Jakieś opinie ??, sklep współpracuje ze zbrojownią ;], jak widziałem w ofercie mają rzadkie repliki ;D. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
pekinczyk Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Sklep raczej kiepski (ale to moje zdanie) zero kontaktu, na towar czekam już 6 dni i nadal na dostarczenie go się nie zapowiada, dziwnie zniknęło moje konto założone w ich sklepie,telefon to tylko automatyczna sekretarka, brak zainteresowania klientem, na e-maile nie odpisują chyba że podczas zkładania zamówienia a później już kontakt sie urywa!!! ODRADZAM KOŻYSTANIE Z ICH USŁUG :!: :!: :!: Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Sklep w Wawie zwinęli jakieś dwa miesiące temu, to chyba dobrze nie wróży :???: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts