zwitterje Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Witam. 31 otwierają się zapisy na Berget 8. Początkowa nasza ekipa 6 szczęśliwych osób została zredukowana przez czas do dwójki. W związku z tym szukam ekipy pod którą ewentualnie dałoby się podczepić lub dołączyć na czas tej niesamowitej imprezy. Więcej o imprezie TUTAJ Link to post Share on other sites
macmax Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Owszem kilka osób z Polski jedzie ( chyba ok. 5 w tym ja), ale zaczyna brakować miejsc więc jeśli chcesz jechać radzę się pośpieszyć...... Link to post Share on other sites
stiff Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Jedziemy - 4 osoby z BravoCompany Link to post Share on other sites
Gelayev Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 My toże, 2 osoby z Vojennaja Razwiedka (moze nawet 5 o ile baby ich puszczą...). Pytanie do Macmax-a: moze sie zintegrujemy, bo zdaje sie jestesmy po tej samej stronie :killer: (Poldavian) :killer: Link to post Share on other sites
macmax Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 Sorry za opóźnienia w odpisywaniu ale dawno mnie tu nie było. Co do integrowania w ramach Poldawii to myśmy już się przepisali z NAF żeby być razem z chłopakami z Parasolla. Napisaliśmy do orgów i nie było problemu, poza tym że trzeba poczekać do weryfikacji wpłat. Jesli was to interesuje to może rzeczywiście stworzymy polską 6 osobową dużynę w "F****N FIRST" ? Link to post Share on other sites
bun Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Kilka osób w Poldavi się zbierze więc spokojnie można jedną ekipą pobiegać. Niestety nie udało nam się przenieść jednej osoby do Poldavi. Tak z innej beczki jeśli ktoś ma opłacony bilet ale organizacja podróży na miejsce to droga przez piekło mamy jedno wolne miejsce w samochodzie i na promie, więc jeśli ktos chciałby się podpiąć to szczegóły na PW. Link to post Share on other sites
Okota Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Polacy (przynajmniej ci co jadą z polski) sirwiz Parasoll Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Dirt PARASOL Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Macmax Smorgasbord Poldavian 1st infantry Battalion Poland V SOLOBANDO SMORGASBORD Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V STIFF bravo-company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Holman Bravo Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Coriin NAF 23rd infantry Battalion Poland V Okota Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Kloss Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Pytanko teraz którędy jedziecie? Kiedy? Ja 14go z Gdańska promem... Link to post Share on other sites
Coriin Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Polacy (przynajmniej ci co jadą z polski) sirwiz Parasoll Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Dirt PARASOL Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Macmax Smorgasbord Poldavian 1st infantry Battalion Poland V SOLOBANDO SMORGASBORD Poldavian 1st infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Spazzio Bravo-Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V STIFF bravo-company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Holman Bravo Company NAF 23rd infantry Battalion Poland V Coriin NAF 23rd infantry Battalion Poland V Okota Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Kloss Vojennaja Razwiedka Poldavian 15th Psychological Operations Group Poland V Pytanko teraz którędy jedziecie? Kiedy? Ja 14go z Gdańska promem... My też 14-go wieczorem z Gdańska (ja, dirt i sirwiz), nie pamiętam dokładnie o której godzinie, prawdopodobnie popłyniemy razem :-) Link to post Share on other sites
Okota Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 o 18 :D cza sie zintegrować będzie :D Link to post Share on other sites
macmax Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 My z Solo jedziemy promem z Gdyni 13 w niedzielę, na miejscu chcemy być we wtorek wieczorem. Link to post Share on other sites
Foka Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Weźcie na prom alko. W barze ceny nieciekawe, e sklepie bezcłowym jeszcze wyższe, a sklep otwarty dopiero o 9 rano :) Link to post Share on other sites
Okota Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 z gdyni? to przez karlskrone? Ja 14go z gdanska do nynesham Link to post Share on other sites
macmax Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Z Gdyni, bo lubimy jeździć samochodem :-P Do zobaczenia na miejscu , my będziemy we wtorek wieczorem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts