Ivona Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Jestem ciekawa co myślicie o projekcie zorganizowania takiego obiektu dla cywili... Byłby to w pełni profesjonalny Killing House, z udziałem instruktorów i ludzi zajmujących się służbą mundurową na codzień ... Z czasem można dołączyć inne ciekawe elementy taktyki czarnej. Wszystko zależy od zainteresowania i odzewu "społeczeństwa" :P Pozdrawiam wszystkich maniaków Ivi. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Gdyby to bylo z głową zrobione, to pewnie i z innych części kraju by ludzie przyjeżdżali :) Quote Link to post Share on other sites
Ivonka Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Gdyby to bylo z głową zrobione, to pewnie i z innych części kraju by ludzie przyjeżdżali :) Dokładnie! Mam taką nadzieję, tylko jestem ciekawa czy pomysł ma w ogóle zwolenników ... ;-) [Regulamin wyraźnie ogranicza ilość posiadanych kont do jednego. Zapomniałaś hasła to zwróć się do administracji o jego odzyskanie, a nie zakładaj nowego konta!] Edited November 1, 2009 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts