marcel110996 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ostatnio przeglądając strony z ASG trafiłem na strone www.MAX24.pl . Wydało mi sie podejrzane że jest to strona fikcyjna , ponieważ (patrząc np. magi do karabinów ubiór itd.) w prawym rogu były pokazane tylko te produkty które ja oglądałem. Chce się dowiedzieć dlatego czy to strona fikcyjna Link to post Share on other sites
gross Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 wg REGONu ta firma istnieje, można sprawdzić na www.stat.gov.pl Link to post Share on other sites
_Mnichu Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 (edited) Ja u nich zamawiałem replike, wiec nie są fikcyjni, ale co to w ogóle za argument: ? Wydało mi sie podejrzane że jest to strona fikcyjna , ponieważ w prawym rogu były pokazane tylko te produkty które ja oglądałem.?Strona zapamiętuje jakie produkty były oglądane z danego IP i jest wyświetla w ramce. Cóż w tym dziwnego? Edited November 1, 2009 by _Mnichu Link to post Share on other sites
Recommended Posts