AceSpades Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 (edited) Witam Mam pytanie na temat zasobników Source na 3L płynów. Czy wchodzą one do MAPów Eagle Industries? Wydaje mi się, że węższy MOLLE Hydration System 3L powinien pasować lepiej niż ten szeroki USMC WXP 3L Hydration System, ale nie wiem bo nie sprawdzałem. Druga rzecz to czym się różnią ichnie Helix Walve od Storm Walve? :poddanie: :strach: AceSpades! PS: wesołych świąt! Edited November 1, 2009 by AceSpades Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Ten szerszy do mojej kopii map-a wchodził, ale na styk. Nic dłuższego by się już nie zmieściło. Quote Link to post Share on other sites
AceSpades Posted November 2, 2009 Author Report Share Posted November 2, 2009 Dzięki za odpowiedź. A ktoś coś o ustnikach może? JEST napisane na stronie Source'a, ale ja nie wie bo ja gupi i ja nie zna. AceSpades! PS: acha, właśnie. Czy oni oferują jakieś dobre (albo ktoś inny oferuje) filtry pasujące do tych source'ów? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts