Adzio95 Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Siemka. Razem z moją repliką dostałem pas taktyczny trzy punktowy. Są jakieś obrazki, czy jakaś instrukcja jak go złożyć i podpiąć do repliki? Nie ma tego zaczepu na początku repliki. Tylko koło kolby taktycznej mam metlowe zapięcia. Z góry thx Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Bardzo taktyczna ta kolba? Napisz jaka to replika... Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 2, 2009 Author Report Share Posted November 2, 2009 (edited) Bardzo taktyczna ta kolba? Napisz jaka to replika... M4 CQB firmy BOYI no i koło kolby to znaczy przed kolbą mam w budowane w body Uchwyt taktyczny do serii M4. No a z przodu nic nie mam, ale to jak zakupiłem replikę to raczej wsyzstko mi dali, bo jak jest pas taktyczny to musi się dać go jakoś zamątować. EDIT: Mam coś podobnego do tego http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...na_p_j-582.html tylko, że ja nei mam tych zatrzaskó tylko taką jakby klamrę w kształcie trójkąta. Edited November 2, 2009 by Adzio95 Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 http://www.blackwater.co.za/Prodimages/021...intSling_Lo.jpg http://tac-force.com/images/products/detail/S86066.jpg http://www.arniesairsoft.co.uk/reviews/ics...ng/img_2192.jpg Tu masz różne przykłady. Z tego co kojarzę to ten pas co dają do BOYi dosyć lewy jest. Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 2, 2009 Author Report Share Posted November 2, 2009 Jeśli dodam zdjęcie mojego pasu to pomorze?? bo oby dwa te pasy są złe a trzeci link nie działa. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Pomoże. Ewentualnie poszukaj w temacie o m4 boyi. Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 2, 2009 Author Report Share Posted November 2, 2009 Tutja masz zdjęcie http://i38.tinypic.com/14a9avr.jpg , a po prawej widać ten zaczep który się podpina do tego uchwytu koło kolby. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Mistrz fotografii... Jak dla mnie to nie jest zaiweszenie trzypunktowe tylko jednopunktowe. Zapięcie na ucho montażowe a pasek do zawieszenia. Wszycho... Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Tak jak Lambert pisze - jak sobie przypominam, dopóki slingi nie popękały używałem tego jako dziwnego 1 pkt. Generalnie zawieszenie nadaję się głównie do wyrzucenia, lepiej będzie funkcjonowało 2 pkt zrobione własnoręcznie. Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 Hehe mistrz ;p Dlatego taka jakość bo był już wieczór i tylko lampka świeciła ;)) Hmm, chybaa, że sobie kupie jakieś zawieszenie ;P Tyle, że mi to zbytnio nei potrzbene bo podczas strzelanki czasami mi przeszkadza ;P No nikc to dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Zrób sobie z tego 1 pkt. Trzypunktowe w replice m4 cqb to trochę bez sensu nawet. Quote Link to post Share on other sites
Korba Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 (edited) Nie sa fcześnie na stżelankj z elektrycznei bronj?? Do kjepskjei replykj to i zawjeszenje 4pónktowe nje pomorze :wink: Sondzondz po nickó maż jusz asz 14 lat... Matko jedyna, czy w tych podstawówkach czy gimnazjach to juz całkiem przestali ortografii czy poprawnej pisowni uczyc? M4A1 CQB Boyi ''full plastik'' kupiłem swego czasu mojemu 12 letniemu synowi. W giwerze urwała się kolba ''taktyczna'' wraz z jej mocowaniem ''taktycznym'' przy (wcale nie mocnym) rzuceniu jej na łóżko. :) I tez miała mnóstwo cienkich, szmacianych tasiemek i zaczepów plastikowych, w których nie szło sie połapac, a zaczepy te z wyglądu miały zamiar połamac się w trybie natychmiastowym :) P.S. Dla tych, co sie oburzą, że pouczam 14- latka, a sam 12- latkowi kupiłem AEG-a. Mój dzieciak nie bierze udziału w strzelankach. Strzela z AEG-a (teraz AK Cyma) i mojego sprężynowego SWD do tarczy, puszek i innych pierdół, pod kontrolą i nadzorem. Zna zasady, a oko ma takie, że niejednego airsoftowego snajpera mógłby nauczyc celowania i brania poprawek. To tyle. Edited November 3, 2009 by KorbaSWD Quote Link to post Share on other sites
Adzio95 Posted November 6, 2009 Author Report Share Posted November 6, 2009 (edited) LOL zgadłeś :D Ale co to ma do tego <lol> To że się tym interesuje, a w gimnazjach uczą fotografi, ale ja przy pisaniu postów na to nei zważam jeśli coś tam jest ;P Po drugie niby czemu za wcześnie co?? A tak poaztym to nie 14 tyllko 15 prawie ;P. Interesuje się tym, lubię militarie itp. a wiek nie ma nic do rzeczy. A za wcześni nigdy <lol> co w tym trudnego opanować elektryczną replikę?? :P Edited November 6, 2009 by Adzio95 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 Prędzej opanować Ciebie <lol> :wink: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Korba Posted November 6, 2009 Report Share Posted November 6, 2009 No tak. Fotografii może w gimnazjach i uczą. Choć Ciebie chyba na tych lekcjach akurat nie było :wink: Ale ortografii, to chyba jednak nie bardzo :) A strzelaj se. Byle z głową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts