sokolonko Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 (edited) Czołem! Ostatnio wrzuciłem do mojego G36 JG sprężynę M120, precke i gumkę HU, po złożeniu repliki pojawiło się kilka problemów: -Czasami wypluwa po 2 kulki -Rzadko bywa tak (ale się zdarza), że naciskam spust i nic się nie dzieję (batka naładowana) -Praktycznie zawsze na trybie full auto po naciśnięciu i spuszczeniu spustu replika śmiało pruje bez końca, aż do zmiany trybu ognia albo wyjęcia magazynka... -Batka się przegrzewa, ale to pewnie wina tego, że bezpiecznik mi wyskoczył z zamocowania i też się strasznie rozgrzał, do tego stopnia, że stopił kawałek tego zamocowania :strach: -Batka się bardzo szybko wyładowuje, ale to pewnie też kwestia nowej sprężyny i pogody :evil: Pomocy! :poddanie: Edited November 3, 2009 by sokolonko Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Daj to komuś aby Ci złożył bo meksyk tam masz i raczej sam tego nie ogarniesz. Na forum jest kilka osób, które pomogą Ci i dużo za to nie wezmą (ja nikogo sugerować nie chcę bo będzie, że robię komuś reklamę ;-) ). Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Jak wyżej - musi to złożyć ktoś kto ma o tym pojęcie. Regulacja silnika, pozycjonowanie zębatek, pewnie też źle założona gumka, albo obrzygana smarem do bólu, źle złożona kostka stykowa, albo obrzygana smarem, niby nic takiego, ale jednak, żeby to dobrze zrobić trzeba mieć o tym pojęcie ;-). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts