nerzool93 Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 nie znalazłem nigdzie takiego tematu wiec założyłem nowy, ale do rzeczy , co uważącie o silniku G&G M140 power jaki byłby rof na sprężynie M130 i baterii 9.6 3000? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 A reszta konfiguracji? Zresztą nawet jak ją dokładnie podasz, to i możesz źle wyregulować chociaż silnik, albo zaświnić styki smarem i z 20k/s będziesz miał 5k/s.... Quote Link to post Share on other sites
nerzool93 Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 (edited) tz bedzie too robił sklep reszta komfiguracji to cześci markowe tylko nie chce zeby tłok(systema) albo gearbox(CA 7mm) rof na poziome 10-15 sekund mnie zadowala w zupełności Edited November 3, 2009 by nerzool93 Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem co żeś byle jak napisał, ale tłoki Systemy są g*wno warte brzydko mówiąc, ile się naoglądałem oderwanych dup tłoków z kompozytu Systemy to się w dyńce nie mieści ;-). Jeśli taki ROF cię zadowala, to będziesz zadowolony, albo i więcej - jakkolwiek to rozumieć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts