Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z MP5 NAVY

Recommended Posts

Tak jak w temacie.

Posiadam MP5 NAVY JG ze sprężyną 120M i batka Firefox 8.4V 2000mAh. Miałem z nią problem na wakacjach który polegał na tym, że broń nagle przestała strzelać. Zachowywała się tak jak by bateria była wyczerpana. Po naciśnięciu spustu słychać było tylko "pykanie" w środku. Sprawdzałem na 6 różnych bateriach i wszędzie to samo. Wtedy wysłałem ją do Krakmana i mi tam naprawili lecz nie miałem głowy do tego by zapytać o przyczynę... Dzisiaj na strzelance przydarzyło mi się dokładnie to samo. Broń strzelała kilkanaście minut i nagle przestałą i znowu słychać tylko "pykanie". Pragnę dodać iż dzisiaj mojemu koledze z grupy który ma tą samą broń też w identyczny sposób się zepsuła, 5 minut po mojej. Czy ktoś się spotkał wcześniej z tym problemem, może ktoś ma jakieś pomysły co to może być, lub ewentualnie jak to naprawić? Dodam iż gwarancja już się skończyła. Czekam na porady

Pozdrawiam

Styki są w środku mechanizmu - dżirboksa, myślę, że nie muszę tłumaczyć jak wyglądają takie brudne czy przepalone. Jesli jednak nie będziesz pewny to wygoogluj sobie zdjęcie nowych takich styków do GB V2 i tyle.

Czyli mam rozbierać Gearbox? Czy jest tam coś co mogę popsuć, lub czy jest taka możliwość że nie będę tego potrafił złożyć z powrotem? Nigdy gearboksa nie otwierałem, jeśli to skomplikowane będę zmuszony wysłać znowu do Krakmana :/

Ja mialem identycznie co opisales z ta sama bronia tyle ze ja mam to na gwarancji i mi tu juz raz napreawiali i to samo sie zrobilo wiec im to pieprznalem niehc naprawaia juz na 100% albo oddadza pieniadze.

I narazie czekam na ich ruch

Ps Jak sie pytalem cos ie stało to mowili ze costam w ukladzie spustowym sie popsulo...