kubek22 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Witam mam mały problem z repliką, kiedy naładowałem batke i popiołem ja ,strzeliłem pare razy i karabin odmowil posłuszeństwa ;/ przestał strzelac ;/ nie wiem dlaczego .> prosze o pomoc :poddanie: :poddanie: :wink: :strach: Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Przy wtyczce od repliki i wtyczce od baterii - w miejscu gdzie oba je podpinasz, dociśnij kable we wtyczkach - i od baterii i od repliki, mocno. Potem sprawdź czy nie przepalił się bezpiecznik. Na końcu naładuj akumulator i stosuj polskie znaki. Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 (edited) Sprawdź też podłączenie silnika. Edited November 8, 2009 by Snopek94 Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 hmm silnik dobrze podłączony ;p ale teraz pytanie z innej beczki, jak poznać że bezpiecznik jest przepalony ;] niegdy nie sprawdzałem tego w aeg'ach Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Drucik będzie przepalony, ale najpewniej, to wyjmij go i połącz blaszki, które trzymały owy bezpiecznik - jak będzie strzelać to chyba wsio jasne. Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 bezpiecznik nie jest przepalony i nadal nie strzela ;/ możliwe że to styki ?? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 A akumulator? Jaki masz, czym ładujesz? Jak podłączysz akumulator to w chwycie silnikowym przy naciskaniu spustu nie słychać takiego stukotu, jakoby mechanizm chciał, ale nie mógł ruszyć? Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 ja mam FIREFOXA 2000mAh 9,6V i ładuje ładowarką firmy MW do 12V nie nic nie słychać Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 No to jak okablowanie GB na całej długości jest w porządku (sprawdź), to zostaje jakiś problem z kostką stykową wewnątrz GB. Najprościej rozebrać i sprawdzić, jak masz gwarę to odeślij do sprzedawcy. Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 nie gwarancja już nie aktualna ;/ a masz tu ci lo ;] okablowanie wewnątrz GB zawidoło ;p już wiem co zrobic ;p dzięki Gogin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts