kciuk Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Witam Mam replikę Ak74 i zamierzam kupić sobie kamizelkę do kórej pasowałyby magazynki z ak. Poprzednio kupiona kamizelka na allegro nie zdała egzaminu ponieważ kieszenie były za małe. Czy ktoś użytkuje ten panel i może mi o nim coś powiedzieć: http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...a_c_m-1508.html Dziękuję i pozdrawiam Kciuk Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Jest to kopia chesta BHI. Do jednej kieszeni wchodzą dwa magi od AK lub trzy od m4. Quote Link to post Share on other sites
kciuk Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 A wiesz może jak się sprawuje? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Pod jakim względem? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Jeść nie woła, nie narzeka że zimno... Quote Link to post Share on other sites
kciuk Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Chodziło mi o użytkowanie: czy nie prują się szwy itp. Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Myślę, że Twoje wymagania spełni stara Lubawa. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Miałem taki chest - klipsy się same odpinają, łatwo pękają. Materiał jest słaby, wykonanie kiepskie. Co do samego wzoru - osobiście bardzo mi przypasował. Quote Link to post Share on other sites
kciuk Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i uwagi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts