Przemalek Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Witam. Kupiłem dziś używkę m16a3 JG i mam mały (miejmy nadzieję) problem, otóż: Podłączyłem replikę do stockowej baterii i po naciśnięciu spustu usłyszałem tylko lekką pracę silnika, ale karabin nie oddał strzału. Silnik nie wykonał żadnego obrotu, po prostu było słychać, że prąd dochodził do niego. Czy może jest to wina baterii? Zamówiłem już nową, obawiam się jednak, że może to być problem ze stykami (np. przepalone?) Pozdrawiam i dziękuję z góry za odp. Edited November 9, 2009 by Przemalek Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Masz śrubę na spodzie chwytu, pewnie taki mały imbus 1,5mm tam wchodzi, dokręć tą śrubę na maksa (zgodnie z ruchem wskazówek zegara) i w drugą stronę 2-3 obroty. Miej pewność tylko, że cała stopka tego chwytu, jest dobrze przykręcona i "nie lata". Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Blondynka... :-F Dzięki wielkie, pomogło. Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts