Kamil_W Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Witam Mam problem z moja berettka. Otoz kulki same wypadaja z lufy ;/ Dzieje sie tak niemal przy kazdym przeladowaniu, po udanym strzale kulka ktora powinna zostac zaladowana poprostu wypada z lufy, nastepnie pusty strzal i wypada kolejna, i tak w kolko. Ma ktos jakis pomysl? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 rozkręć i oglądnij komorę HU. Złóż ją prawidłowo. Quote Link to post Share on other sites
Kamil_W Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 Tez o tym myslalem, ale problem jest taki ze nie bardzo wiem jak ja rozkrecic. Wyjmuje lufe i na tym koniec, nie wiem jak dalej sobie z tym poradzic. Pomoze ktos? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 wyjmujesz lufe, z lufy wyjmujesz lufe wewnętrzną razem z komorą a komora ma bodaj jedną śrubkę tylko czy tam 2. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
Kamil_W Posted November 9, 2009 Author Report Share Posted November 9, 2009 A jak wyjac ta lufe wewnetrzna? Sory ze tyle pytan zadaje ale jestem zielony a nie chce nic spieprzyc i wyjmowac na sile. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ty masz tą klamkę. Rozmontuj, oglądnij. Lufa zewnętrzna z wewnątrzną i całą komorą HU to jest raptem 9 elementów! lufa, zew, wew, prawa połówka komory, lewa, dwie śrubki, ramię dociskowe, kółko, gumka Quote Link to post Share on other sites
Kamil_W Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Rozebralem, wyczyscilem, zlozylem.. Myslalem ze bedzie ok ale problem nadal wystepuje ;/ Ma ktos pomysl? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 rozbierz, wyczyść i złóż prawidłowo jeszcze raz. W razie potrzeby jeszcze raz... Quote Link to post Share on other sites
Kamil_W Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 3 razy rozebralem, dokladnie wyczyscilem i zlozylem i dalej to samo... I nie dzieje sie tak co ktorys strzal tylko caly czas ;/ Moze byc jakas inna przyczyna? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Tak. Np masz źle złożoną komorę HU. Uszkodzoną gumkę. Uszkodzoną komorę HU. Tylko takie opcje są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts