poldeck Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Jeśli replika jest nowa to mogła też wypluć z GB cały fabryczny/serwisowy smar. I tan smar siedzi radośnie w lufie i komorze. Wyjmij gumkę i wytrzyj dokładnie, solidnie przecioraj lufę i powinno się poprawić. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted November 17, 2009 Report Share Posted November 17, 2009 Macio pierwsze co zrób to schronuj sobie replikę, jesli nie masz takiej możliwości to wyjmij lufę i pobaw się Hop upem -patrząc pod światło przez lufę będziesz widział jak "poduszka" ci się w lufie robi-(w tym momencie zobaczysz też czy lufa nie ma grzybicy ;) Po tym co z Boyiem przeszedłem to żadnej ich emki bym nawet wrogowi nie polecił :F (nawet komora od środka miała taki nadlew że mi gumkę deformowało) Po wymianie pewnych komponentów ..fajne mam body z Boyia i fajnie strzela jak na G&P -amen :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts