Sajsu Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Witam. Ostatnio testowałem M83 u Babci, i mag mi się zaciął. Nie pompował kulek, więc go rozkręciłem. Jak chciałem go złożyć wystrzelił mi ten bolec co trzyma sprężynę z drugiej strony, jej drugi koniec, Nie znalazłem go, bo upadł gdzieś w krzaki. Chciałbym się dowiedzieć jak to się nazywa, i ile kosztuje ta część, bo mam łącznie 3 magi, Low capy, więc kupiłbym tą część i bym miał zawsze to 40 kulek więcej. Daje screena o co mi Chodzi. http://img442.imageshack.us/i/dsc00082g.jpg/ Quote Link to post Share on other sites
kozak69 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Przerabiałem tą replikę dawno temu i wiem jedno: nie warto inwestować w nią kasy.Pomyśl lepiej o zmianie jej na jakiś tańszy egzemplarz z metalowym gb bo z m83 będziesz się tylko męczyć. :killer: Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Lepiej kupić nowy magazynek. To jest dość częsty przypadek z tymi magami, albo najlepiej sprzedaj to jakiemuś dzieciuchowi na allegro. Quote Link to post Share on other sites
marchewka225pawel Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Popieram sam go mam i nie warto wydawać pieniędzy w błoto! Quote Link to post Share on other sites
hubertzse6 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 wloz w sprezyne kulke i zaklej ja od gory Quote Link to post Share on other sites
The Fury Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Gratulujemy w odkopaniu tematu :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts