Leo666 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Witam!!! Trafiła mi sie ta gra, jest bardzo fajna, ale pracownicy z EA sie nie postarali (moim zdaniem). Odgłosy broni są dziwne, reszte przeczytajcie sobie niżej: Opis z Gry-online: James Bond 007: NightFire to gra z gatunku action/adventure z głównym naciskiem położonym na akcje, w której gracze stają się najlepszym i najniebezpieczniejszym agentem świata. Naszym zadaniem jest powstrzymanie okrutnego kryminalisty Rafaela Drake’a i jego organizacji przestępczej przed przejęciem kontroli nad całą Ziemią. Gra posiada bardzo dynamiczną i rozbudowaną fabułę stworzoną specjalnie na jej potrzeby, z uwzględnieniem najlepszych tradycji tej liczącej już ponad 40 lat serii, tj. najlepszych motywów z książek Iana Fleminga i filmów o nieustraszonym agencie 007. Akcja toczy się w dziesięciu egzotycznych lokacjach, jak ośnieżone Alpy Austriackie, głębiny Południowego Pacyfiku, czy nawet przestrzeń kosmiczna. Podczas rozgrywki musimy działać jak prawdziwy agent 007, tzn. współpracować z innymi agentami i oczywiście pięknymi agentkami, nieraz w trudnych sytuacjach wykorzystywać wyrafinowane super-gadżety, niekiedy używać brutalnej siły ognia, albo nawet po prostu bezszelestnie przekradać się przez pilnie strzeżony teren. Za przedstawienie akcji w James Bond 007: NightFire odpowiada nowoczesny trójwymiarowy silnik graficzny z widokiem z perspektywy pierwszej osoby, przy czym w newralgicznych momentach, czy sekwencjach filmowych, widok zmienia się na obraz z zawieszonej, ruchomej kamery. Gra pozwalała na rozgrywkę jedno i wieloosobową. P.S. Mam problem z tą grą pomóżcie mi. Przez szyby nie widać są białe, podłogi w niektórych pomieszczeniach też są białe. Filmiki nie wyświetla mi tagra (gra sie minimalizuje i słuchać tylko dźwięk). Nie działa też multiplayer. POMOCY!!! Pozdrawiam, Leo 8) Edited November 18, 2009 by Leo666 Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Przez szyby nie widać są białe, Może jest mróz i się szron zrobił albo zaparowały? :mrgreen: Odinstaluj ją, wywal wszystko co po niej zostało (ręcznie) i zainstaluj na nowo w innym katalogu, jak nie to to możliwe, że to od karty graficznej. Ja mam w niektórych grach (FPP), że wszystko jest normalne, prócz podłoża, które jest jaskrawo żółte i pulsuje i to też jest raczej od karty graficznej. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ja kiedyś miałem z Crysisem na full detalach taki myk, że sobie gierkę przeszedłem bez zacinki, grałem na multi przez pierdnięcia, a nagle wchodzę, gra się włącza, słychać reklamy EA itd. Później było "słychać menu", ale ekran cały czas był szary. Zresetowałem kompa i znowu jak włączyczłem Crysisa to samo. Przeinstalowałem i przeszło. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje zuo. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Leo666 Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 (edited) Może jest mróz i się szron zrobił albo zaparowały? :mrgreen: Odinstaluj ją, wywal wszystko co po niej zostało (ręcznie) i zainstaluj na nowo w innym katalogu, jak nie to to możliwe, że to od karty graficznej. Ja mam w niektórych grach (FPP), że wszystko jest normalne, prócz podłoża, które jest jaskrawo żółte i pulsuje i to też jest raczej od karty graficznej. Problemów z kartą nie mam, jeszcze tydzień temu chodziła normalnie (gra). Może to problem z DirectX??? Nie jestem informatykiem. pozdrawiam, Leo 8) Edited November 19, 2009 by Leo666 Quote Link to post Share on other sites
sharku17 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 W tej grze niektóre szyby sa biale bo takie mają być, czego oczekujesz od już starej gry? Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Sharku, ale on nie tylko szyby, ale i podłogi ma białe. Quote Link to post Share on other sites
biohazard4 Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 A gra oryginalna ? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Leo666 Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 A gra oryginalna ? ;-) Nie ale kopia orginału. Szyby nie mają być białe, bo już wcześniej w to grałem i było git coś musiało sie zepsuć tylko co. Zresztą multiplayer nie chodzi, a chodził. Quote Link to post Share on other sites
szczupe Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) Jaka karta? Próbowałeś przeinstalować sterowniki. Oczywiście trzeba wcześniej wywalić stare. Edit: Nie spojrzałem na datę :wink: Edited January 29, 2010 by szczupe Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Post z 2009... a ta gra ma 8 lat :D To ma prawo się zacinać itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts