pantera6 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Witam. Mam problem, ponieważ zakładając silnik systemy magnuma robi mi się zwarcie pomiędzy silnikiem a koszyczkiem silnika. Co może być przyczyną?? obudowa gearboxa i koszyczek boyiowskie. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 No to jejku... Sprawdź i zaizoluj gdzie masz to zwarcie i już. Samo z siebie się nie naprawi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Jakiej baterii używasz i jaka masz sprężynę? (To tak z ciekawości pytam, też mam systema magnum, ale jakoś mi nie działał na M120 i 9.6V,tzn nie uciągał springa, teraz leży w szafie :cry: ...) Edited November 18, 2009 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) M120 i 9.6V nie ciągnie magnum? :-F Na semi to powinien być burst na tej konfiguracji, a nie niemożność uciągnięcia. No chyba, że silnik masz zdechnięty jakoś, albo GB źle złożony. Co do autora tematu - dobrze zaizolowane wtyczki przy silniku? Jak masz stock'owe kable to te termokurcze tam, łatwo się się zdzierają/niszczą - zakładasz chwyt i dociskane są do koszyczka - zwarcie, ale niekoniecznie, to tylko teoria. Edited November 18, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
pantera6 Posted November 19, 2009 Author Report Share Posted November 19, 2009 Mam zalozone niskoporowe. a spręzyna M130 i 9,6 V. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 (edited) Doskonale wręcz na twoje pytanie mały kolego, odpowiedział grzechotnik. Rzadko mu się zdarza, ale tym razem trafił :-P. Edited November 22, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts