AceSpades Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Witam, mam pytanie - czy produkty firmy BLACKHAWK! (zastanawia mnie zawsze czemu to się pisze z wykrzyknikiem) są dobrej jakości i warte swojej ceny (na "wysokiej kulturze technicznej" - modne określenie ostatnio) czy się człowiek z nimi tylko nawnerwia? AceSpades. PS: dokładnie chodzi mi o ten plecak: http://www.blackhawk.com/product/Barrage-H...Pack,883,59.htm Edited November 20, 2009 by AceSpades Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Akurat tego plecaka nie widziałem, ale Blackhawka znam i używam. To produkty wysokiej jakości - nie jest to "jakaś chinska" firma plagiatująca markowego producenta. Do profesjonalnego użytku. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 jest to "jakaś chinska" firma plagiatująca markowego producenta. No nie wiem czy np. Eagle Ind. by się z tym zgodził ;) Ale rzeczy są ok, miałem kamizelkę od nich, jakieś inne graty. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 (edited) Graty ogólnie OK i trzymają poziom, Może nie wyżej wymienionego Eagle ale wielu polskich producentów mogłoby się uczyć od BHI. Edited November 20, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts