Kosior44 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Chcial bym kupic ta replike http://www.airsoftgi.com/product_info.php?...roducts_id=5731 co o niej myslicie ??? Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Również mam zamiar ją zakupić w tym tygodniu, tylko mam problem, jaką baterię wybrać ? 8,4 czy 9,6 ? od razu mówię że Lipo nie wchodzi w grę. Proszę o poważne odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Również prosił bym o jakies opinie. Jak ogólnie jest z cała serią "e-series" ? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Posiadam standardową wersję tej emki, tzn bez risów. Co mogę o niej powiedzieć: Zewnętrznie bardzo ładna, jedyne ładniejsze od niej repliki emek które widziałem co systema ptw i G&P. Zdecydowanie ładniejsza od G&G, chinoli czy KWA. Strzela świetnie, lepiej od G&P ale to zapewne wina ciut mocniejszej sprężyny. Silnik zdecydowanie dobry, daje niezłą reakcje na spust, lepszą niż w G&Gg czy G&P. Rof na poziomie G&P. Piny nie do zgubienia, farba na body trzyma się świetnie. Minusy natomiast to plastikowy hop up, oznaczenia na korpusie nie są grawerowane, słaba farba na delta ringu. Cieniutkie kabelki, podobno słaby tłok, łożyska są co prawda 8mm ale ślizgowe :/ Bolt catch przestał działać a replika była zaledwie na kilku strzelankach, więc radzę się nim bez potrzeby nie bawić jak ja to robiłem. Polecam replikę z czystym sumieniem, ciężko znaleźć ładniejszą standardową emkę w tej cenie, a osiągi ma też bardzo dobre. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts