Awruk8 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 http://allegro.pl/item817162962_karabin_mp...lektryczny.html Zastanawiam sie nad kupnem tej repliki. Ma ktos moze ja? Jest to replika z najnizszej polki ale jest. Jak z funkcjonowaniem. Ile "zyje"? I jak ze standardowa bateria oraz realna odlegloscia strzelania? Dziekuje za szybkie odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) to jest shit co strzela na 15m maksymalnie, tego za 10 zl nie oplaca się kupić. I prawdę mówiąc to nie jest replika, a zabawka ;] PS z "życiem" to ci pożyje... z 3-4 miesiace, jak nie mniej... A baterie w takich kupkach to sa na 15 minut strzelania. Jeśli masz zamiar kupic pierwsza replike, to bardziej ci sie opłaci shotgun AGMa od krakmana. Kumpel mial, i wstydu nie było :) Edited November 23, 2009 by denvey Quote Link to post Share on other sites
Awruk8 Posted November 23, 2009 Author Report Share Posted November 23, 2009 Dzieki za szybka odpowiedz; ) chyba kupie mp5 od galaxy lub g36 jg Quote Link to post Share on other sites
Reedson Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Dzieki za szybka odpowiedz; ) chyba kupie mp5 od galaxy lub g36 jg kupując g36 JG zrobisz chyba najlepiej w tych granicach cenowych. Aktualnie mam tą replike od ok 4msc i sprawuje się b. dobrze. po ok. 10000 wystrzelonych kulek zero awarii. Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Bardzo dziękujemy że podzieliłeś się z nami wiadomościami o tym czego nie kupujesz i co planujesz to bardzo cenne informacje jeżeli masz jeszcze jakieś ciekawe "myśli", "zapytania" wal śmiało kolejne tematy... Po drugie to nie jest replika II klasy tylko tak zwana tania replika. Po trzecie używaj opcji szukaj masz ją w lewym górnym rogu ekranu zanim znowu założysz temat który jest niepotrzebny bo już istnieje. Aha no i po czwarte bo to mnie zastanawia nie wstyd Ci po ponad roku na forum zadawać takie pytania? Teraz mam prośbę do strażnika porządku żeby zrobił co potrzeba ;) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts