snajper7622 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Witam szukam tarczy do broni palnej pod rożną postacią i aluminiowych do asg IPSC Quote Link to post Share on other sites
Jamprra Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Mogę wysłać spakowaną paczkę o nazwie "Katalog tarcz strzeleckich" (42 modele tarcz) oraz załącznik "WYKAZ I OPIS PARAMETRÓW TECHNICZNYCH TARCZ STRZELECKICH / dotyczy nowych oraz wcześniej wprowadzonych wzorów/ " całość pochodzi z "INSTRUKCJA W SPRAWIE ORGANIZACJI I ZASAD POLICYJNYCH STRZELAŃ Z BRONI PALNEJ ORAZ STRZELAŃ (RZUTÓW) CHEMICZNYMI ŚRODKAMI OBEZWŁADNIAJĄCYMI" Jeśli zainteresowany to daj maila na pw. Pozdrawiam Edited November 25, 2009 by Jamprra Quote Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Jamprra - nie wiem czy w tym wykazie są ujęte nowe tarcze sylwetkowe (zdjęcia z zamazanymi twarzami). Symbole bodajże TS-23 (a,b,c,d) do TS-26 (a,b,c,d). Na tarczach są postacie neutralne (w ręce latarka, kubek, pilot, nóż) i jedna postać "wroga" Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Proponuje skontaktować się ze Strzelnica EMJOT w Chorzowie. Oprócz wymienionych przez Ciebie tarcz jest sylwetkowa projektu tej strzelnicy. Link Quote Link to post Share on other sites
Lechu2K Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Snajper - Tu masz wykaz (z miniaturami) wszystkich tarcz używanych w Policji >>> KLIK <<< Quote Link to post Share on other sites
Jamprra Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 (edited) Jamprra - nie wiem czy w tym wykazie są ujęte nowe tarcze sylwetkowe (zdjęcia z zamazanymi twarzami). Symbole bodajże TS-23 (a,b,c,d) do TS-26 (a,b,c,d). Na tarczach są postacie neutralne (w ręce latarka, kubek, pilot, nóż) i jedna postać "wroga" Są ujęte. Snajper - Tu masz wykaz (z miniaturami) wszystkich tarcz używanych w Policji >>> KLIK <<< To są dokładnie tarcze z pliku który zaoferowałem. Nie są to wszystkie tarcze używane w policji. Mogę wysłać spakowaną paczkę o nazwie "Katalog tarcz strzeleckich" (42 modele tarcz) oraz załącznik... Mimo iż na wykazie tarcz jest 45 pozycji to w rzeczywistości wzorów tarcz jest 42, tarcze TS - 3/1 oraz TS - 3/2 w tabeli są podane tak jak dostarczane są z drukarni czyli osobne arkusze ale w załączniku widnieją jako jedna tarcza połączona, podobnie jest z tarczami TS - 5/1 i TS - 5/2 oraz TS - 3a/1i TS - 3a/2. Edited February 19, 2010 by Jamprra Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts