Patryklen12 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Witam..!! Mam problem z rozrzutem kulek. Gdy strzelam nie ważne na jakim trybie czy Semi czy Auto kulki mają taki rozrzut na boki nawet od 20-60cm. Podpowie ktoś co pomorze mi w tym ?? :D P.S Jeśli to ma jakiś związek z moim problemem to moja lufa wew. jest z aluminium ,a i co do HU to nie ma regulowanego. Dziękuję z góry i Pozdrawiam maniaków Airsoftu..:D, Patryklen12 Edited November 25, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 No to strzela normalnie. Tanie tak maja... jeszcze bez hopa... Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 To ,że tania replika to potwierdzę. Chociaż z 2dni temu strzelał normalnie ,a teraz nie mogę strzelać ,bo tak się dzieje rozrzut kulek jest masakrycznie denerwujące. Pzdro...liczę na dalsze rozwiązanie mego problemu, Patryklen12 Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Podstawa to napisac: 1. Co to za replika jakiej firmy. 2. Jak nie wiesz - choc link czy cos zeby zidentyfikowac. 3. czy cos mieszales zmieniales kulki itp. 4. Na jakiej odleglosci jest ten rozrzutm przy jakiej temperaturze (jak jest zimno moze dziwnei zachowywac sie aluminiowa lufa). Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 (edited) Replika firmy Well. Tu link jak by co : http://www.allegro.pl/item816463207_karabi..._magazynki.html Z tym ,że ja kupiłem na airshitguns. W temperaturze domowej czyli gdzieś z 25*C , kulki o.20 prof. (nie używam żółtków) i nic nie zmieniałem ,a co do odległości na jakiej rozrzuca to gdzieś na 3-5m max. Pozdrawiam...:D, Patryklen12 Edited November 26, 2009 by Patryklen12 Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 heh tez kiedys popelnilem (moja pierwsza replika) i kupilem nawet chyba ten sam szit. Ogolnie do niczego sie nie nadaje. Lufa aluminiowa i do tego z dziura w srodku ! Jedyne co sie przydalo to hi cap ktory dokleilem do maga od shotguna i jest shot na 220 kulek ;) Moze ci cos w srodku peklo albo sie rozlutowalo ? Ale zamiast kupowac taki badiew kup shota z AGM - wzrosnie ci i zasieg i celnosc ... Ta emka nadaje sie tylko do jednego ... podlaczyc mocniejsza baterie (9.6 ja szybko zmieli ale bedzie smieszny efekt) odciac kolbe, i uzywac jako rozpylacza do budynku. Wtedy taki rozrzut przy dosc duzej szybkostrzelnosci to nawet zaleta ;) Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 Aha ja to kupiłem dla brata tak aby se postrzelał ja mam inną lepszą. A co do środka to tam nic złego nie ma bo ja rozkręcałem go i jest tam all good ,bo coś zepsuło ,że strzelał na 1m ale już strzela normalnie ale ten rozrzut no to mnie i jego wkurza ,bo jak się strzelamy tak o rekreacyjnie na działce no to na 30 strzałów we mnie trafi może z 5 razy to jak się dobrzy przymierzy ,a ja jak z nim się strzelam to używam mp5 glaxy ale tak normalnie mam m4 do G&G z kolimatorkiem off. po prostu na walkach wymiata ,a cqb to nawet nie wale na dystans 10-15m ,bo robi ładne blizny tylko wale z gck18c od TM na GG. Dzięki za radę.....Pozdrawiam serdecznie, Patryklen12 Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Serce mnie boli, Patryklen12 nie zrozum mnie źle ale to co piszesz w 3 podobnych tematach na forum to jedno i to samo. Skoro rozrzut Ciebie wkurza i masz inne repliki 1 klasy to po co bawisz się zabawką dla dzieci? Z tego nic nie będzie i nigdy nie było! Ogólnie cała wypowiedź to jakaś kpina, po przeczytaniu 3 razy doszedłem co chciałeś powiedzieć. Marynowaną wisienką na torcie jest podpis "AirSoftGun i wszystko w temacie Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 Serce mnie boli, Patryklen12 nie zrozum mnie źle ale to co piszesz w 3 podobnych tematach na forum to jedno i to samo. Skoro rozrzut Ciebie wkurza i masz inne repliki 1 klasy to po co bawisz się zabawką dla dzieci? Z tego nic nie będzie i nigdy nie było! Ogólnie cała wypowiedź to jakaś kpina, po przeczytaniu 3 razy doszedłem co chciałeś powiedzieć. Marynowaną wisienką na torcie jest podpis "AirSoftGun i wszystko w temacie Chodziło mi o rozrzut, a bawię się nią, gdyż nadchodzi gwiazdka, a mój brat chciałby też taką replikę jak ja także dam mu tą, ja bd miał swoją sobie to po pierwsze. A po drugie udało mi się to już naprawić przedłużyłem lufę i jakoś działa. A co do tych 3 tematów to jakoś tak wyszło. A co do tego nie zrozumienia mojej wypowiedzi to na Twoim miejscu usiadłbym do książek i ćwiczył czytanie ze zrozumieniem. Czytać, bo czytać to nie sztuka, "SZTUKĄ" jest rozumieć co się czyta. Link to post Share on other sites
Recommended Posts