Niedorozrywkowany Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Witam, jeżeli zakupię cm.028 S (ponieważ często strzelamy się w budynkach) i będę chciał też móc na strzelanki do lasu jeździć z drewnianą kolbą (wiem, że będę musiał poświęcić trochę czasu przed strzelanką na zmienienie) to mogę zakupić do tej cm.028 S drewnianą kolbę od prawdziwego AK47 (ewentualnie jakieś plastikowe gówno itp.)? Wiem, że mogę, tylko nie wiem, co jeszcze muszę zakupić, aby dało się ją zamocować? Inne body? A jeśli tak, to jakie? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Filipoo23 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Tyle przeróbek, że sensu nie widzę. I tak ta kolba Ci się prędzej czy później złamie, a maltretowanie jej wymienianiem na stałą i na odwrót tylko przysporzy Ci kłopotów. Nie ma sensu. Wiem, bo miałem i wersję ze stałą i składaną. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Eureka! Kup CM.037! Bebechy te same, a sama replika jest sporo poręczniejsza. Tylko może się trochę gorzej sprawować w lesie ze względu na ~2 razy krótszą lufę. Ewentualnie kup normalne CM.028, odkręć kolbę, a baterie przyklej zamiast dekla. Quote Link to post Share on other sites
LOLekno Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Zdecydowanie odradzam wersję "S" - jeżeli nie masz kasy na lepsze repliki to bierz 028 ze stałą. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 @LOLekno Troszkę za późno się zerwałeś z odpowiedzią. Temat był pół roku temu, więc pewnie założyciel tematu już dawno kupił replikę. Ale nie ma jak to odgrzać kotleta :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts