Terenowy Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Witam, jestem posiadaczem M4 G&P i mam bardzo naciągniętą sprężynkę od rączki przeładowania. Jakim wyczynem mogę wymienić ową sprężynę i gdzie takową dostanę. Dziękuję i przepraszam jak temat był wałkowany. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Nie mogłeś się mnie spytać ;P Sprężyna jest czasami dostępna w ASGShopie i Capri. Ale musisz dzwonić i się pytać. Innej rady nie ma. BTW wystarczy 3-4 razy "przeładować" i problem wróci więc nie wiem czy jest sens tego robienia. Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Siemanko, no kilka razy przydarzyło mi się prawie wyjąć całą rączkę a po kilku razach jest alles klar. Więc to przypadek losowy. Dzięki CzarnY :) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Rozsunąć połówki body => odkręcić śrubkę trzymającą sprężynkę => wywalić sprężynkę do kosza => przyciąć, założyć i przykręcić kawałek odpowiedniej "galottengumy" złożony przez dwa => cieszyć się płynną i spokojną pracą rączki przeładowania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts