Un4rm3D Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja bardzo dobrze oceniam Lefta. Przyjemny co-op równie fajny versus :], ale najfajniej mieć paru znajomych i granie po nocach kampanii na Ekspercie :). Serdecznie polecam. (Chętni do gry mile widziani mój login steam: cojack007 :>) Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja nie wiem czy ta gra taka fajna jest, monotonna strasznie. Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 co-op power :] niestety wielki minus dla valve .... naobiecywali DLC i wyszlo jedno, ktore okazal sie wielkim FAIL-em :/ Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Mi się podoba jako taka odskocznia pomiędzy wydziałem a resztą zajęć. Szybka młucka i od razu przyjemniej człowiekowi. Do tego fajnie podane i z klimatem. Szkoda, że AI nie używają mołotowów i pipe-bombów (sic!). Tak żeby usiąść i przejść całą kampanię na raz, to faktycznie zbyt monotonna. Ale tak po jednym etapie na raz jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
PrezesOi Posted December 2, 2009 Report Share Posted December 2, 2009 L4D i L4D2 jako gra do "przechodzenia"? Gra z botami? Matuchno boża, przecież obie te gry są dedykowane pod grę czysto wieloosobową. No chyba że mówicie o jakiejś wersji legalnej inaczej, i nie możecie grać trybów czysto mp, i jesteście skazani na granie singla... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts