mag Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Nie udało mi się znaleźć lepszego zdjęcia, ale myślę, że będzie wiadomo o co chodzi. Zwłaszcza na pierwszym zdjęciu dość dobrze widać u biegnącego na pierwszym planie zwisa na wysokości głowy dziadka w tle. Jaka to słuchawka (model/producent), ew. gdzie tego szukać i z czym będzie współpracowało? ZDJĘCIE 1 ZDJĘCIE 2 Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Wygląda na Motorolę BDN6774A, ewentualnie AARMN4017. Trzeba czasem poświęcić 10 min i nauczyć się posługiwania googlem. Ale to i tak już nie modne, bo The Unit został zdjęty z anteny :P Quote Link to post Share on other sites
mag Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 Oglądałem Blade II ;) A takie zdjęcie znalazłem akurat. Co do google - niestety trzeba wiedzieć czego szukać ;) Dzięki wielkie za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Ja nie wiedziałem, po prostu zgadywałem, że to Motorola, bo tą firmę najczęściej widać w takich produkcjach, reszta to żonglerka słowami kluczowymi aż do uzyskania wyniku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts