shmege Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Mam następujące pytanie do użytkowników tychże magazynków. Jak wygląda sprawa z ich funkcjonalnością! Czy mają tendencje do zacinania itp. problemów. Licze, że ktoś odpowie bo chce zakupić i AK i waham się pomiędzy dwoma midcapami, a jednym hicapem. Te 600 kulek nie dość,że grzechocze to i jakoś mało realne :) . Pozdro shmege Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Nie mam kałasza, ale bierz 2 midy, ja bym z wielką chęcią wymienił swojego Hi na Mid. Nic tak nie wkurza jak grzechotka kiedy próbojesz kogoś zajść. No i kolejna wada, daje poczucie nieskończoności kulek. Wiele razy miałem takeigo zonka w środku walki :/ Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Podobno MIDy to gowno bo sie zacinaja (zaslyszane od posiadacza)... najlepiej niech wypowiedza sie osoby ktore je maja. Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Uzytkuje mid-capa AK-47 od czasu jaki sie pojawily w Polsce, czyli od ladnych paru miesiecy. Nie wystapily nawet najmniejsze problemy z podawaniem kulek czy zacinaniem. Poza tym pokrycie powierzchni metalowej maga imitujace oksyde jest znacznie trwalsze od magow TM, z ktorych farba bardzo latwo sie zdrapuje. Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Znajomy, któremu odsprzedałem AK wymienia właśnie mid-cap'a na 2 low-cap'y TM. Podawanie kulek kończyło się mniej więcej po wystrzeleniu połowy magazynka. Jedno odesłanie do sklepu nie rozwiązało problemu. Grzebać w czymś na co była jeszcze gwarancja nie chciał, więc zirytowany postawił na sprawdzone rozwiązanie... - Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 mid capy są niewiele warte. Ja sie teraz pozbywam 3 do M16. Nie warto, zacinaja sie bardzo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts