McKing23 Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 (edited) Przed strzelanką ładowałem akumulator zgodnie z zaleceniem 9h na strzelance na poczatku bylo dobrze ale po jakims czasie po prostu padla czy taka btak moze pasc przy temp. 0 stopni i lekko pruszacym sniegu? dodam ze btaka jest nowa i dopiero ja formatuje. Nie wiem czy to ma znaczenie ale dodaje fotke z peknieta izolacja ktora juz owinalem tasma http://w165.wrzuta.pl/obraz/6hI0S4V6Mcc/obraz Edited December 13, 2009 by McKing23 Quote Link to post Share on other sites
Agata Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 1. Jeżeli jest gdzieś indziej uszkodzona izolacja to prawdopodobne (przy tak małej ilości informacji ) że się zwarła 2. Źle naładowana 3. FIREFOX - zdechnięta fabrycznie. Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 hmmm jak podlaczam w domu to dziala normalnie w sklepie ( taiwangun) tez miala przeglad zerowy moze rzeczywiscie winna temperatura? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts