campermtb Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Witam W moim HK (JG) natknąłem się na problem, ponieważ po wybicui 2ch głóownych pinów jednego na lewo od selektora ognia, odkręcenia zaczepu magazynka i wyjęciu silnika nie mogę wyjąć gearboxa. Co robie nie tak? Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Odkręć kolbę. Jak spojrzysz w prowadnicę, to będzie śruba, trzymająca kolbę i GB razem. Będziesz potrzebował w miarę długi wkrętak. Po dwa, odkręć chwyt pistoletowy. Quote Link to post Share on other sites
campermtb Posted December 15, 2009 Author Report Share Posted December 15, 2009 Zapomniałem napisać ale prowadnice też odkręciłem.. A jak się do chwytu dobrać bo żadnych śrób nie widze (ślepy może jestem?) :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 na dole są 2 śruby, odkręcasz je zdejmujesz pokrywe wyjmujesz silnik odkręcasz 2 lub 4 śruby w środku i nad spustem jest jeszcze bolec jeden musisz go wybic. gb mozna wtedy wyjac. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Faktycznie, jeszcze jest bolec. Źle przeczytałem post. Napisał: 2ch głóownych pinów jednego na lewo od selektora ognia, To zależy jakie lewo, bo na lewo może właśnie być ten nad spustem. Quote Link to post Share on other sites
campermtb Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 Właśnie o ten mi chodziło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts