cczosnekk Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Witam i moje pytani czy Maruzen CA870 Folding stock http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2944 wytrzyma sprężynę, I czy sprężyna podejdzie : "Sprężyna M130 do CA870 Sprężyna o niejednakowym skoku do tuningu mocowego modeli serii CA870 Maruzena. Waga: 20g Materiał: metal Pasuje do: CA870, CA870 CQB." Jeżeli wytrzyma czy będzie wszystko ok czy lepiej nie dawać bo może się shotgun rozwalić, Czy lepszym rozwiązaniem była by M120 ? Z góry dziękuje za udzielone mi rady. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Tak jak Ci pisałem na GG - ta M130 podejdzie i nic więcej nie trzeba wymieniać. Reszta to parę modyfikacji zawartych w temacie o tuningu CA870. <Temat do wywalenia ogólnie, bo temat o tuningu tego gnata istnieje> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts