przemo76suw Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 http://www.military.pl/cyber-gun_161m/dpms...-aeg_9791t.html Na fotkach widać ze full plastik , ale 300 fps to pewnie na 0.12 ma :wink: . Ktoś coś wie na jej temat ? Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 jakoś nie daje wiary w te 300FPSów , chyba ze w próżni razem z wiatrem , szkoda ze jest brak szczegółowego opisu repliki :/ EDIT: 0,5 J mocy i ta wiadomośc wystarcza mi żeby wywnioskować ze nawet na CQB sie nie nadaje;] Elo Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 ale "Kitty Kat" brzmi złowieszczo.... Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 heh , mocą przypomina coś takiego : http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...;products_id=80 hmmm co do zasięgu to mogę stwierdzić ze plując lub rzucając kulkami bede miał lepszy zasięg od tych "zabawek" Elo Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Przemo kup i będziemy wiedzieli wszystko... Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 któreś tam przykazanie mówi : -nie namawiaj do złego...! :) Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 No to niech się całe wmasg po 2 zł poskłada i kupimy wszyscy i będzie recenzja. Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Oto jaka jest odpowiedź na moje pytania : Witam, DPMS Kitty Kat AEG posiada plastikowy GearBox w wersji podobnej do ver. II metalowego, 300 fps (+/- 10 %) osiąga (według producenta) na kulkach 0,12 g, magazynek DPMS ma podobne gniazdo do magazynków od M4 ale nie wiadomo czy działały by po zamianie. Hmm, a myślałem że zaoszczędzę. Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 hmmm paltikowy gearbox , czyli nie gearbox ale kilka plastikowych zębatek... wiem mniej więcej jak to w środku wygląda, totalne badziewie. Heh , i te 300FPSów na 0,12 :P Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 (edited) Hmm, ostatnio dodali zdjęcia GB i naprawde z wyglądu podobny do V2, ciekawe czy części z metalowego by pasowały bym se kosiarke do pomieszczeń zrobił. Próbował ktoś coś z tym "cudem" robić ? Edited June 17, 2010 by karolus20 Quote Link to post Share on other sites
kaktoos Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Sorki że bawię się w archeologa ale ostatnio miałem okazję pomacać ową replikę. Jak patrzyłem na GB to wygląda on prawie identycznie jak te z innych replik m4 (bodajże v.2) i prawdopodobnie pasowały by do tego karabinu metalowe GB. Ku mojemu zaskoczeniu obudowa GB w tymże AEG-u jest metalowa! Magazynek, tylny przyrząd celowniczy, spust, lufa, obudowa lufy również są metalowe. Jeśli chodzi o wygląd to nawet ładnie jest wykończony jak na tanią replikę (porównywałem do M4 BOYI i kilku innych tanich M4). Jedyny problem jaki zauważyłem to chybocząca się kolba. Po kilku przeróbkach (nie wiem jakich bo kumpel nie chciał powiedzieć) radzi sobie nieźle. Pasują zamienniki magazynków (BOYI, P&J oraz innych firm). Nie wiem czy się da ale po wstępnych oględzinach plastikowego body chyba dałoby się zmienić je na metalowe. Posiada regulowane przyrządy optyczne (stawiany tylny przyrząd i regulowany). Szczerbinka i muszka demontowalne. Z tego co pamiętam w zestawie było: -Replika -Aku -Ładowara (kumpel zmienił na tą procesorową czy jakąś taką) -Porządne zawieszenie taktyczne (dobrze wykonane, zaczepy na replice wyglądają na trwałe) -Paczka kulek -Wycior -Mag Hi-cap 250BBs Quote Link to post Share on other sites
kaktoos Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Się okazało że w stocku jest plastikowy GB, więc kumpel wymienił. Tak więc można wymienić GB. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts