lukasp Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Witam jak w temacie, generalnie wydaje mi się, że wiem co mam wyciąć w swoim JG HK416 żeby wstawić komore metalową jedno częściową od ICS-a (wiem że szajs kupiłem okazyjnie) Stokowa komora dwuczęściowa przy temp -3, odmówiła współpracy i odleciało pokrętło ze sporym kawałkiem ABS-u, zatem byłbym wdzięczny za link do jakiegos filmiku lub garść złotych rad od osób, które już to robiły (szukąłem, może kiepsko szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem). Operacji cięcia mam zamiar dokonać multi szlifierką popularnie zwaną dremelem pzd ŁP Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 ... wstawić komore metalową jedno częściową od ICS-a (wiem że szajs kupiłem okazyjnie)... Pogubiłem się. Komora ICSa to "szajs"? Ja bym radził kupić górną część komory od TMa ;) Ja bym radził wyciąć tak abyś miał możliwość zamontowania dwu częściowej komory jak i jedno częściowej. Prześlij mi zdjęcie lowera od góry to narysuje Ci co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 ostatnio to robiłem kumplowi. wycinasz ( wyrywasz kombinerkami ) metalową płytkę ułożoną prostopadle to ścian bocznych body. następnie w przedniej części, pomiędzy uszami na przedni pin robisz prostokątne/kwadratowe wcięcie tak, żeby przeszła przez nie komora HU i tyle. najłatwiej zrobić dwa rowki zaraz przy uszach na pin i oderwać kawałek metalu kombinerkami. na tym koniec. ja to robiłem brzeszczotem, najpierw tępym a później nowym więc zajęło mi to z 30 minut. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts