Patryklen12 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Witam serdecznie... 8-) Wiem, że już było dużo pisane na temat tego shotguna i szczerze za to przepraszam, lecz chciałbym aby to zebrać do kupy w jednym wątku dla mnie, dla nas oraz dla potomności, żeby nikt nie musiał się trudzić - Co w nim można z tuningować aby wycisnąć z niego jak najwięcej oraz bezpiecznie(dla jego żywotności) jest to możliwe. P.S Mam na myśli same sugestie żadnych innych komentarzy no chyba, że na temat shotguna :killer: Pozdrawiam...., Patryklen12 Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Doszczelnić można (coś zawsze się znajdzie), na pewno dociążyć ,a jak chcesz ,to walnij sobie podkładki pod sprężynę :P Możesz zrobić też ruchome okno wylotowe łusek :) Sam mam i sobie chwalę Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Doszczelnić można (coś zawsze się znajdzie), na pewno dociążyć ,a jak chcesz ,to walnij sobie podkładki pod sprężynę :P Możesz zrobić też ruchome okno wylotowe łusek :) Sam mam i sobie chwalę 1.Z tym, że co doszczelnić ?? 2.Na razie z dociążeniem dam se spokój, gdyż ona jest ciężka tzn. jak dla mnie, a dlatego, że jestem jeszcze nie przyzwyczajony ale będę myślał nad tym. I gdzie w razie czego ?? :D 3.Z tymi podkładkami to dobry pomysł, lecz ja bardziej myślałem aby 1-dno groszówki wpakować z 1-2max, bo zależy mi na wytrzymałości. 4.Co do okna wyrzutowego to nie będę tego robił, bo mi to replikę oszpeci :/ Pozdrawiam...:D i czekam na dalsze propozycję..., Patryklen12 Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Jest temat o replice, tam jest to wszystko, jak Ci się nie chce czytać, to się najlepiej przestań się bawić w ersoft :). Jest o sprężynach, o uszczelnianiu (którego się nie robi), o dociążaniu. Zapraszam. Można to zamknąć IMHO. Link to post Share on other sites
Patryklen12 Posted January 6, 2010 Author Report Share Posted January 6, 2010 Ja też tak uważam. Można zamknąć. Link to post Share on other sites
Recommended Posts