Saillupus Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Witam mam szybkie krótkie pytanie czy przy wymianie gumki HU w mp5 JG trzeba rozbierać body? mam wersję z plastikowym body i boję się że może być posklejane z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 O ile dobrze pamiętam, to komora jest w środku przykręcona do body, więc wymiana wiąże się z rozłożeniem body... Przykro mi :???: Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Dokładnie tak, komora jest przykręcona do prawej połówki plasticzanego body, moje kondolencje ;) Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 a wiecie czy body jest klejone? czy na jakieś śrubki? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Google nie boli, co? :wink: http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Saillupus Posted January 7, 2010 Author Report Share Posted January 7, 2010 grzechotnik tylko mi chodziło o JG a nie o TM czytanie ze zrozumieniem też boli, co? :wink: pytanie skierowane było do osób które już to robiły bo chinka może mieć inne niespodzianki niż TM w TM widać że nie jest klejone dobra dzięki wszystkim za odpowiedź... w weekend się pobawie pozdro Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Tak się składa, że JG robi na standardzie TM'a ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts