Adamorg Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 co możecie powiedzieć o tych łożyskach KLIK Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 A co dla Ciebie oznacza "mniej niż 100 zł" ? Dla mnie to nawet może być 1 grosz, w tym przypadku raczej staram się brać pod uwagę cenę sklepową, a nie akurat jakieś okazyjne aukcje z alledrogo. Heh... To jest cena sklepowa... nie bawię się w okazje typu aledrogo :) Chyba, że sam tam wystawiam nowe części w ciekawych cenach :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 co możecie powiedzieć o tych łożyskach KLIK Łożyska jak łożyska, ja bym nie przepłacał i wziął JBU, albo CA... Quote Link to post Share on other sites
Adamorg Posted January 15, 2010 Author Report Share Posted January 15, 2010 jak myślicie jakiego rofa mógłbym osiągnąć na tym zestawie co tam wyżej opisywałem? Co nie znaczy że będę na auto latał z 500fps w łapie, na razie wolałbym nie przemęczać chińskiego gearboxa. Jeszcze sie zastanawiam jaki zasięg będzie miała ta replika? Jak myślicie jaki będzie rof i zasięg? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts