BezNickowy Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Witam kupiłem jakiś czas temu Replikę SWD od A&K i mam problem z ładowaniem mianowicie rączka do naciągania jest krótka i niewygodna łapie się ją tylko 2 palcami i ciężko mi załadować...samo naciąganie sprężyny jakoś idzie ale na ostatnim punkcie jak wskakuje na spust sie zatrzymuje i dalej nie mogę muszę 2 ręką pomagać ma ktoś jakieś rady jak sobie pomóc ? Quote Link to post Share on other sites
BezNickowy Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Dodam jeszcze jedno pytanie są gdzieś części zamienne do SWD ? tłoki cylindry i takie tam ? oraz kolejne pytanie odnośnie spustu bo cholernie mi lata na wszystkie strony a widziałem też w innych tematach ze nie tylko u mnie jak sobie z tym poradzić ? Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 1 - Ile ty masz lat, że nie możesz naciągnąć +/- M150? 2 - Pomóc sobie w tym możesz chodząc na siłkę, lub oddając replikę do naciągania innym np. tacie, koledze, itp. 3 - Niektóre części są na http://www.repliki-gh.home.pl/ i 4 - najważniejsze - używaj wyszukiwarki... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts