PAT_Fasol Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Byłem ostatniu u dziewczyny w Sandomierzu i wszedłem do ciekawego sklepu. Sklepik posiada odzież NATO po, myśle, przystępnych cenach Kupiłem kapelusz w kamuflażu woodland za 40 zl (na allegro widziałem takie używane za 40) namiary: Military Sandomierz (0-15) 832-75-54 kom 698-228-744 ulicy nie podam bo nie znam dokładnego adresu ale znajduje sie on na starówce w bramie/klatce przy pkt fotograficznym niedaleko sklepu myśliwskiego Sklep prowadz pani o nazwisku Prokopowicz. Wiem że istenieje możliwość sprowadzenia towaru przez nią. Nie wiem natomiast jak z wysyłką (myśle ze po przedpłacie napewno sie zgodzi wydawała sie miła :) Gdyby ktoś chciał coś kupić to jeśli powoła sie że dowiedział sie tego odemnie (Dominik Jeziorski) z internetu to może wytarguje jakis upust. Ja stwierdzilem ze cena i tak jest przystepna za taki kapelusz w kielcach chca 60 zł Narka Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 31, 2004 Report Share Posted August 31, 2004 Kupiłem kapelusz w kamuflażu woodland za 40 zl (na allegro widziałem takie używane za 40) Dałeś 40 zł za kapelusz kontraktowy czy też za "cywilkę"? Najlepiej zapodaj co jest na metce. Bo jeśli kontraktowym on jest (Master Yoda :-)) to kurde, trafiłeś nieżle. Jeśli zaś, jest to kapelusz cywilny to średnia cena to 35 zł... Quote Link to post Share on other sites
PAT_Fasol Posted September 2, 2004 Author Report Share Posted September 2, 2004 ot co jest na metce (te głowne dane nie bede przeciez pisał jak go prać :) HAT, CAMUFLAGE PATTERN COMBAT HOT WEATHER SPO 100-04-H-033 100% COTTON RIPSTOP HELIKON -TEX Ltd Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 2, 2004 Report Share Posted September 2, 2004 Sorry, ale muszę Ci powiedzieć, że kupiłeś cywilkę. HELIKON robi podróbki całkiem dobrej jakości, nawet dają ten fałszywy kontrakt! Jedyna różnica to fakt, iz podają skład materiału 100% cotton ripstop, a od 1996 kapelusze szyte są z 50/50 nyco ripstop... Pozdr Quote Link to post Share on other sites
PAT_Fasol Posted September 3, 2004 Author Report Share Posted September 3, 2004 No dobra ale czy taką cywilke (mówie o tej podróbce HELIKON-a) da sie kupić za 35 zł ? Czy tez są droższe/tańsze (tu powinien paść adres sklepu dla innych maniaków). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts