Acerek Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Witam,dziś chciałem sprzedać replikę,idę przestrzelać,strzelam raz,strzela,strzelam drugi raz,już nie,tylko bezpiecznik się grzeje jak głupi,i pstryk słychać,więc mam pytanie,czy to na pewno bezpiecznik i czy może być trochę inny niż jest w stocku,acha,no i bezpiecznik ma taki kolor,hmm.. benzyny,czyli takiego ogrzanego i schłodzonego metalu :D. Quote Link to post Share on other sites
Biker Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Pierwsze przede wszystkim wykryj przyczynę przepalenia się tego bezpiecznika bo nic nie da Ci włożenie nowego jeśli np gdzieś jest zwarcie. Coś ostatnio wymieniałeś w replice, grzebałeś coś? Quote Link to post Share on other sites
Acerek Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Yyy...niee,replika ,ma tydzień,a kupiona na taiwangunie była.a i dodam że cały czas na singlu strzelałem Quote Link to post Share on other sites
Biker Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Próbowałeś połączyć kable bez bezpiecznika? Jeśli nie to zrób to, możliwe że bezpiecznik był jakiś felerny. Jak wszystko będzie w porządku to go wywal-zlutuj kable w tym miejscu, potraktuj opaską termokurczliwą bądź izolką a unikniesz takich kwiatków w przyszłości ;-) Quote Link to post Share on other sites
Acerek Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Taaak,jest tak jak mówisz,złączyłem kabelki i szafa gra,Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Zamiast lutować, możesz wymienić bezpiecznik ale na 25A. Szczególnie jak jesteś w miarę nowym maniakiem, może kiedyś uratować Ci baterię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts