Patrol23pk Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Witam, mam problem z wyborem repliki do 1400 ( +/- 50 zł). Chodzi mi głownie o rodzinę M-ek 4/16. Waham sie miedzy 3 replikami: 1.M4 QRF -G&P 2.GR16 A3 G&G 3.USMC SAM-R G&P ( wychodzi troche dużo za budżet , ale rozmyślam nad kupnem czegoś podobnego ale używanego 8) ) Chciałbym znać wasze opinię na temat tych 3 replik, miedzy innymi jak jest z GB ( wytrzymałośc podzespołów ) , z wykonaniem ( luzy , nadlewy itd.) , szczelnością i osiągami tych replik.Prosił bym o pomoc ponieważ nie miałem tych replik w rękach i nie miałem okazji ich przestrzelić.Nie pogniewam się jeżeli ktoś zaproponuje coś ,,lepszego " w tym przedziale cenowym :-F 8) .Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Patrol23pk Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Przy G&G jest słaby szkielet gearboxa. Pęka już przy M120. Zębatki też warto wymienić przy tuningu mocowym. Silnik szybki, ale troszkę słaby. Reszta jest moim zdaniem ok. Sama kultura pracy gearboxa bardzo dobra. W stocku ma zadowalającego ROFa. No i już fabrycznie masz zamontowaną świetną gumkę, ale to szczegół. G&G ma dobre wykonanie zewnętrzne. O G&P zbyt dużo powiedzieć nie mogę, bo nie używałem, nie trzymałem, nie widziałem. Ale z tego co wyczytałem na forum, tudzież podpytałem u znajomych, to G&P ma bardzo wytrzymałe szkielety. Za to silnik tak jak w przypadku G&G szybki, ale słaby. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts