coyotex Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 (edited) Siemka! Mam mały problemik (jak w temacie)i myślę że jest to wina niskich temperatur. A mianowicie posiadam swoją replikę z malutkim tuningem. Po za tuningowanym GB posiadam komorę King Arms, preckę Madbull V. II 6.03 oraz gumeczkę Systemy czarną. Gumeczka jest super git więc liczyłem że to nie jej wina więc ją wymieniłem na czerwoną Gwarder no i problem się powtórzył. Mam cichą nadzieję że to może być wina kuleczek bo używam niezbyt drogich 0,32 Gunfire. Myślę jeszcze że to może być wina ingerencji w GB, która niestety wymusiła na mnie używania tylko ognia pojedynczego no i gumeczka nie nadąża się rozgrzać. Liczę na poważne odpowiedzi doświadczonych upgrejderów :twisted: Edited January 18, 2010 by coyotex Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Miałem podobny problem i musiałem dystanser poprawić bo był źle położony i problem ustał. PS: Zły dział Edited January 19, 2010 by Gekon_1 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Czerwona guardera ? nie widziałem ;] kulki masz kiepskie Panie zmień je na 0,28 G&G Może masz czarnego guardera ? poluzuj hu, czarny guarder jest gumowy i ma w komplecie zbyt duży dystanser i kulki się blokują.... Quote Link to post Share on other sites
coyotex Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 (edited) Miałem podobny problem i musiałem dystanser poprawić bo był źle położony i problem ustał. PS: Zły dział myślę że to nie wina dystansera ponieważ teraz posiadam dystanser w kształcie H, który był w zestawie z czerwoną gumką Guardera, a poprzednio miałem dystanser normalny wraz z gumką Systemy i problem nie znikł Edited January 19, 2010 by coyotex Quote Link to post Share on other sites
coyotex Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 Czerwona guardera ? nie widziałem ;] kulki masz kiepskie Panie zmień je na 0,28 G&G Może masz czarnego guardera ? poluzuj hu, czarny guarder jest gumowy i ma w komplecie zbyt duży dystanser i kulki się blokują.... G&G to mogę zrozumieć bo dobra firma, a dlaczego mam zmienić na 0,28? Skoro mam w replice około 540fps i do tej mocy są dedykowane kuleczki od 0,30 i wyżej Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Ponieważ nie szukałem innych kulek tej firmy o wiekszej masie ;]. ale pokaż tą czerwoną gumkę guardera jestem ciekaw jak to wygląda :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts